Scrisoare către sufletul tău

Știu că îți este dificil. Știu că treci prin momente grele. Știu că atunci când vrei să iei o decizie îți este frică. Știu și că simți că lumea în care trăiești nu este pentru tine și că nu îți găsești locul. Știu că nu te simți suficient de bună, știu că îți este frică sa nu fii rănită, respinsă, abandonată, iubită.

Mai știu și că fugi de tine, că nu știi cine ești, că nu știi ce vrei, că nu știi încotro să o apuci. Știu că îți este dificil. Știu că te simți mică, pierdută, îndurerată, vulnerabilă, fricoasă, trădată, dependentă, ascunsă într-un colț, pusă la pământ, și simți că lumea asta mare te poate ataca în orice moment.

Știu că stai în relații doar ca să nu fii singură și accepți orice pentru un gram de atenție. Știu că faci altora pe plac doar pentru a nu-i supăra și pentru a nu te părăsi. Știu că nevoile tale nu contează. Știu că nu știi să impui limite și să-ți ceri drepturile. Știu că nu-ți poți exprima emoțiile și verbaliza nevoile. Știu că crezi că ești de neiubit, de neînțeles, de neacceptat. Știu că orice faci, faci doar pentru a te trăda pe tine. Știu că simți că nimic bun nu meriți.

Știu pentru că știu.

Dar știi ce? Mai știu un lucru. Știu că nu ești singură în asta. Știu că încă se poate. Știu că tu încă poți. Știu că tu ai dreptul să trăiești mai bine. Știu că tu meriți să trăiești relația ideală, să te simți, să te bucuri, să te dezvolți, să crești, să evoluezi, să te descoperi, să vindeci, să trăiești, să fii tu, să fii autentică, să zbori, să iubești, să ajuți pe ceilalți.

Știu că încă mai putem face o lume mai mai bună. Știu că fiecare om are o contribuție în această lume și că fiind el bine, și cei din jurul lui pot fi bine. Știu că odată aprinsă lumina în interiorul tău, de la ea pot să se încarce și alți oameni și apoi să o ofere mai departe.

Știu că doar un om care te înțelege, care e asemenea ție, care a trecut prin ce treci tu, te poate ajuta.

Lasă-mă să te ajut. Lasă-mă să fac parte din povestea vieții tale, iar împreună să vindecăm suflețelul din interiorul tău. Lasă-mi un mesaj în privat, la office@andreealeder.ro sau la 0040 740386688 (WhatsApp sau Telegram)

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Lasă un răspuns

Cu ce te pot ajuta?
Andreea Leder

Te voi ajuta să întelegi mai bine modul tău de gândire, de acțiune și de trăire a emoțiilor tale negative. Mai mult, îți voi oferi ghidaj pas cu pas în procesul de vindecare. Această luptă nu trebuie dusă de unul singur!

Postari Recente