Fii bine cu tine: Trezește-ți emoțiile pozitive și Copilul Interior Fericit – Curs Online

   E timpul să ai grijă de tine! E timpul să te bucuri, să crești, să te dezvolți și să simți cu adevărat plăcerea vieții! E timpul să te întorci la rădăcini, să-ți întorci privirea spre copilul fericit care se află în interiorul tău și să-ți dai voie să trăiești zilnic emoții pozitive, să te conectezi cu tine, să redescoperi o parte din tine pe care ai uitat-o! Tu MERIȚI asta!

Timp de 3 săptămâni voi fi alături de tine și te voi ajuta, îndruma, sprijini și motiva pentru a dobândi abilitățile necesare care să te ajute să-ți cultivi starea de bine și să te conectezi mai mult de tine.

   Cursul online ‘Fii bine cu tine: Trezește-ți emoțiile pozitive și Copilul Interior Fericit’ își propune să te conecteze cu acea parte interioară din tine care e capabilă să mediteze, să se autoliniștească prin simpla respirație corectă, să-și corecteze comunicarea cu Sinele astfel încât să o conducă în atingerea obiectivelor, să trăiască în momentul prezent, să se conecteze cu Sinele și mediul exterior prin cele cinci simțuri, să trăiască și retrăiască emoțiile pozitive și să le înmulțească pe zi ce trece.

   Mai mult, cea mai importantă parte a programului e întâlnirea cu Copilul Fericit din interiorul tău care abia așteaptă să fie văzut, întâlnit și care vrea să te ajute zilnic pentru a te bucura mai mult și mai mult de această viață. O să ne întoarcem împreună în copilărie și o să ne amintim momentele fericite și emoțiile pozitive trăite, vom descoperi ce îi aducea bucurie, ce talente ascunse avea și ce vrea să facă în prezent pentru a-ți da ție energie, putere și bucurie. Tot aici, poate o să descoperim proiecte personale valoroase cărora merită să le acordăm mult mai multă atenție și să le punem în practică.

Ce vreau eu pentru tine?
  • Să-ți găsești scopul, semnificația și sensul vieții.  Asta poate nu e un lucru chiat atât de simplu precum ne imaginăm, însă cu ajutorul acestui program facem un pas mare în această direcție. E dificil să facem asta atunci când am uitat cum să trăim frumos, când sutem prinși în gânduri negative, când nu ‘ne mai vedem capul’ de griji, probleme, stres sau când am uitat cum să mă mai bucur de viață;
  • Să conștientizezi că viața ta poate arăta și altfel;
  • Să trăiești viața altfel și să contribui zilnic la starea ta de bine. E responsabilitatea ta să faci asta;
  • Să rămâi motivat/ă pe tot parcursul programului;
  • Să mă asigur că vei urma întreg programul prin luarea angajamentului față de tine și față de mine;
  • Să ai acces la informații și la tehnici de calitate care dau 100% rezultat dacă sunt practicate așa cum trebuie;
  • Să te bucuri de întreg programul și să faci progrese zilnic;
  • Să-ți ofer oportunitatea de a face parte dintr-o comunitate care se confruntă cu aceleași dificultăți zilnice ca și tine;
  • Să fii în contact cu mine pe tot parcursul programului pentru a te ajuta și mai mult;
  • Să te bucuri de rezultate.

Îmi doresc mult mai multe pentru tine, însă de moment mă opresc aici!

Detalii organizatorice!

Programul e individual și se desfășoară pe o perioadă de 3 săptămâni. Asta înseamnă că zilnic, exceptând zilele din weekend, o să primești materiale de la mine care vor conține câte un video și un scurt exercițiu pe care să îl practici unde vrei și când vrei. Materialele o să le primești individual, prin intermediul uneia dintre platformele alese de tine (Whats App, Messenger, Telegram, Mail s.a.).

   Deoarece știu că delăsarea, amânarea și procrastinarea fac parte din viața noastră cotidiană, îți voi organiza programul astfel încât să mă asigur că faci pas cu pas cele transmise. Însă, nu uita că întreaga responsabilitate, asumare și rezultat îți aparține.

   Așa cum vei vedea în rândurile următoare, programul o să fie împărțit în trei mari categorii: Motivație&Relaxare; Creșterea Emoțiilor Pozitive & Mindfulness și Conectarea cu Copilul Interior Fericit & Proiectele Personale. După fiecare categorie, pentru ca informațiile colectate să fie cât mai bine înmagazinate în creierul nostru, va avea loc o zi de recapitulare, exerciții care să cuprindă elemente din categorie, și o sesiune de 30-40 minute în care voi răspunde întrebărilor (detaliile vor fi comunicate ulterior).

   Vei avea parte de multe materiale ajutătoare, inclusiv de un document cu ajutorul căruia vei reuși să-ți monitorizezi și urmărești practicarea intervențiilor psihoterapeutice.

!!! Numărul locurilor este limitat! Cursul va debuta Luni, 30.05.2022.

Investiția ta:

299 lei

OFERTĂ: Dacă te înscrii și efectuezi plata până la data 25.05.2022 prețul e 269 lei

OFERTĂ SPECIALĂ! Dacă ai lucrat sau lucrezi cu mine în privat (sau dacă ai urmat un alt curs organizat de mine), beneficiezi de o reducere de 25% din prețul fără reducere, adică achiți doar 225 lei (plata se face până în data 23.05.2022).

Înscrierile se fac prin completare formular CONTACT , mail la adresa office@andreealeder.ro sau tel. 0740386688

Detalii Plată:

Plata se poate efectua prin una din următoarele metode:

– BT Pay (0740386688)

– Revolut (0740386688)

– Pay Pal (psiholog.andreealeder@gmail.com)

-Transfer lei RO70BTRLRONCRT0550515301
LEDER ANDREEA CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

-transfer EURO RO28BTRLEURCRT00H9683001
LEDER ANDREEA

Programul pe zile:

Motivație & Relaxare

Day 1 – Video: Povestea vieții mele! // Creionarea poveștii vieții tale// Setarea obiectivele pentru acest program. // Cum urmărim obiectivele și cum să le atingem? Importanța respirației și cum să ne asigurăm că facem asta corect astfel încât să aliniem mintea cu corpul.

Tehnică – Video: Respirația corectă și cum să o reglăm!

Day 2 – Video: Practicarea meditației și cum să facem asta într-un mod corect // Blocajele pe care le putem întâlni și cum să le depășim // Importanța meditației // Postura corpului în timpul meditației // Beneficiile meditației

Tehnică – Video: Meditație relaxare

Day 3 – Video: Motivație // De ce avem nevoie de ea și cum să o cultivăm // Motivație intrinsecă și extrisecă // Stabilirea întăririlor pozitive (recompense) și celor negative (deprivarea de anumite plăceri) // Importanța unei motivații crescute și factorii care o pot menține.

Tehnică – Creșterea motivației

Day 4 – Video: Afirmațiile pozitive și comunicarea cu Sinele! // Comunicarea interioară vs exterioară // Importanța comunicării cu noi înșine // Centrarea atenției pe ceea ce ne spunem și cum ne spunem // Acordarea unei atenții sporite asupra vocii critice și a celei care pedepsește // Efectul comunicării negative și a gândurilor negative pe termen lung

Tehnici și exerciții care ne vor ajuta să ne îmbunătățim comunicarea cu Sinele

Day 5 – Video: Recapitulare Day 1 – Day 4 pentru menținerea informației active în creier

Exerciții: informațiile principale reținute de tine + conștientizări

Tehnică: Meditație complexă care va conține elemente din toate cele 4 zile din categoria ‘Motivație & Relaxare’

Sesiune de întrebări și răspunsuri!

Creșterea Emoțiilor Pozitive & Mindfulness

Day 6 – Emoțiile pozitive și cultivarea lor // Mintea noastră, orientată spre negativ // Importanța și beneficiile emoților pozitive asupra stării noastre mentale și fizice // De ce nu apar automat și trebuie noi să le cultivăm?

Exercițiu – Cultivarea zilnică a emoțiilor pozitive!

Day 7 – Mindfulness // Observarea gândurilor emoțiilor // Conectarea cu mediul exterior prin cele cinci simțuri // Aducerea minții la momentul prezent, aici și acum // Tipuri de mindfulness, cum o recunoaștem și cum să amplificăm această stare

Tehnici și exerciții care ne vor ajuta să atingem starea de mindfullness

Day 8 – Conectarea cu natura // De ce e important să facem asta și care sunt beneficiile? // Scurtă retrospectivă și întoarcere la rădăcini // Energia pe care o putem prelua din și de la natură

Exerciții care vor avea ca scop conectarea cu natura

Day 9 – Conectarea cu cei apropriați, importanță și cum să ne deschidem și apropriem mai mult de ei // Activități pe care să le facem împreună – ajutor atât pentru noi cât și pentru ei

Exercițiu – Identificarea valorilor atunci când e vorba de cei dragi și planificarea acțiunilor

Day 10 – Recapitulare Day 6 – Day 9 pentru menținerea informației active în creier

Exerciții: informațiile principale reținute de tine + conștientizări

Sesiune de întrebări și răspunsuri!

Conectarea cu Copilul Interior Fericit & Proiectele Personale

Day 11 – Retrăirea amintirilor din copilărie care te făceau fericit/ă // Copilărie, traume și uitarea amintirilor plăcute și care ne-au făcut bine // Ce este copilul interior fericit? // Cum să ajungem la el și cum să comunicăm cu el astfel încât să ne ofere energie, putere și bucurie?

Tehnică – Meditație de conectare cu copilul interior fericit

Day 12 – Proiectele personale și legătura pe care o au cu copilul nostru interior fericit // De ce e important să avem un astfel de proiect? // Cum să ne ghidăm și ancorăm în viitor într-un mod sănătos cu ajutorul proiectelor personale // Cum ne poate ajuta copilul interior?

Exercițiu – scoaterea la suprafață a talentelor noastre timpurii

Day 13 – Cum să mulțumim copilul interior fericit astfel încât să ne ofere energie? // Depistarea activităților care îi fac plăcere //Practicarea efectivă a acestor activități // Mintea noastră vs mulțumirea copilului interior fericit

Tehnică – comunicarea cu copilul interior și găsirea răspunsului la întrebarea ‘Ce vrea să facă copilul interior fericit’?

Day 14 – Identificarea și  trăirea valorilor personale // Ce sunt valorile personale? // Există valori bune sau mai puțin bune? // Valorile se negociază sau trebuie renunțat la ele în favoarea unei alte persoane? // Cum să ne aducem valorile în viața de zi cu zi astfel încât ele să contribuie la îmbunătățirea vieții mele?

Exercițiu – identificarea valorilor personale și reflecție asupra întrebării ‘Ne trăim viața în conformitate cu ele sau nu?’

Day 15 –  Recapitulare Day 11 – Day 14 pentru menținerea informației active în creier

Exerciții: informațiile principale reținute de tine + conștientizări

Sesiune de întrebări și răspunsuri!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

This Post Has One Comment

Lasă un răspuns

Cu ce te pot ajuta?
Andreea Leder

Te voi ajuta să întelegi mai bine modul tău de gândire, de acțiune și de trăire a emoțiilor tale negative. Mai mult, îți voi oferi ghidaj pas cu pas în procesul de vindecare. Această luptă nu trebuie dusă de unul singur!

Postari Recente