Cum va arăta bătrânețea noastră, depinde de ceea ce facem astăzi pentru noi!

Stau într-o cafenea, iar alături de mine șase bunicuțe, ieșite la cafea și ele își povestesc ce au mai făcut în cei 12 ani de când au ieșit la pensie. Upss… dintr-o dată mă apucă un val de căldură! Pensie, bătrânețe…oare cum va arăta viața mea de atunci? Cu toate că sunt la jumătatea vârstei de pensionare, aș face bine să mă gândesc la asta. Cu toții, cred, că ar trebui să avem îndreptat un ochi în această direcție. Ceea ce facem azi, influențează viața noastră de mâine și anii care vor urma. Cum vom arăta noi la bătrânețe, sănătatea noastră fizică și mentală, este influențată de ceea ce facem noi azi și în fiecare zi de acum înainte.

Tu ce faci pentru tine? Tu ce ai făcut astăzi pentru tine? Tu ce ai făcut ieri pentru tine sau care îți este planul pentru zilele care vor urma în această săptămână?

Cât de mult pui preț pe tine? Cât de mult de alegi pe tine? Cât de mult ai grijă de tine? De sănătatea ta mentală… De corpul tău? De vindecarea traumelor tale? Hmmm…. Dacă stai slab la acest capitol, încă mai ai timp. Încă mai poți face lucruri pentru tine! Încă mai ai o șansă în procesul vindecării tale pentru ca bătrânețea să-ți arate așa cum îți dorești. Și mai mult, mă refer la bătrânețe pentru că de aici a început discuția noastră. Însă viața ta adultă poate arăta altfel, poate fi la un alt nivel. Viața ta adultă poate fi trăită într-o relație armonioasă cu partenerul, cu copiii. Nivelul tău financiar și relațional poate fi cu totul altfel, tu poți fi altfel, tu poți trăi în armonie cu tine și în plină iubire cu tine însuți.

Dar nimic din toate acestea nu vor fi posibile fără ca tu să faci astăzi ceva pentru tine. Fără ca tu să începi să lucrezi la lumea ta interioară, să vindeci, să vindeci și iarăși să vindeci.

E datoria noastră, a fiecăruia, să facem asta pentru noi și pentru generațiile care vor urma. E datoria ta ca astăzi să alegi să te vindeci! E pur și simplu datoria și responsabilitatea ta. Gata cu văicărelile, cu victimizările, cu starea de neputință, cu viața pusă pe STOP. Gata! Alege să vindeci, alege să te vindeci… Asta ca să te poți bucura de bătrânețea care vine.

Eu te pot ajuta! Tu doar alege astăzi, iar eu voi fi alături de tine pe tot acest parcurs!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Lasă un răspuns

Cu ce te pot ajuta?
Andreea Leder

Te voi ajuta să întelegi mai bine modul tău de gândire, de acțiune și de trăire a emoțiilor tale negative. Mai mult, îți voi oferi ghidaj pas cu pas în procesul de vindecare. Această luptă nu trebuie dusă de unul singur!

Postari Recente